CWN Developments Ltd Extension to House New Kitchen, Utility Room and Cloakroom

 

This beautiful old cottage in Little Hallingbury had all the charm you could want in a home, but lacked space and modern facilities. To create a light and airy living space centred on a new kitchen, the entire roof was removed and vaulted over a modified footprint to give more room. The kitchen was then sensitively planned to incorporate modern convenience and facilities, while keeping in character with the rest of the building. The result is a practical and beautiful mix of ancient and modern.

For more project images, including before, during and after photographs of the works, visit our gallery page.

Click here for more images
 
share us on facebook
share us on twitter
share us on pinterest
share us with a friend
get us to call you back